• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Teun Bagerman, Pearle Opticiens Epe

Gruttersplein 3, Epe

pearle

Ik ben erg tevreden over Koen van de Kolk als adviseur. Het is echt geweldig: hij werkt zeer nauwkeurig. Attendeert mij erop als er nieuwe wettelijke regelingen komen en als ik al mijn stukken eens een keer niet volledig heb aangeleverd. Het is zo fijn dat ik nooit gedoe heb met de belastingdienst, omdat hij alles goed verwerkt. Hij is voor mij een betrouwbare persoon die ik graag iemand anders aanbeveel.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer