• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

De medewerkers van ons kantoor zijn nauw betrokken bij de organisatie. Er is ruimte voor inspraak. De mensen binnen ons kantoor zijn dan ook de spil waar het kantoor om draait. Koen en Annita van de Kolk geven leiding aan het kantoor. Een van de pijlers binnen het personeelsbeleid is aandacht voor de mens achter de werknemer. Op deze manier kunnen medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen en ontstaat er niet alleen een grote loyaliteit naar het kantoor, maar ook een sterke betrokkenheid bij onze klanten.

Wegens de sterke groei van onze klantenportefeuille zijn wij opzoek naar een sereuze stagiair(e) die een accountancy-opleiding volgt (HBO) en die ervaring op wil doen binnen een kwalitatief sterk administratiekantoor.

Spreekt de vacature je aan? Neem dan contact met ons op. Het lieftst door het sturen van een cv en je gemotiveerde sollicitatiebrief naar: info[ad]administratiekantoorvandekolk.nl.

 

 

 

 

 

 

  

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer