• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

foto Koen-AnnitaOns kantoor bestaat uit een klein enthousiast team van mensen. De medewerkers van ons kantoor zijn nauw betrokken bij de organisatie, zij hebben inspraak en worden gezien als de spil waar het kantoor om draait. Niet verbazend, dat zij daarom ook vol belangstelling, betrokkenheid en met veel passie gericht zijn op onze klanten. Onder de leiding van Koen en Annita van de Kolk is het kantoor in de afgelopen jaren gegroeid tot een volwassen organisatie, met hart voor haar klanten en een betrokkenheid bij de maatschappij.10x10pxwit

 

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer