• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

foto koen-van-de-kolkKoen heeft een jarenlange ervaring bij diverse gerenommeerde grote en middelgrote accountantskantoren. Hij begon als assistent accountant bij een van de grootste kantoren van ons land. Naast zijn werk studeerde hij registeraccountancy aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In die jaren groeide niet alleen zijn vakinhoudelijke kennis. Het werken in teamverband met de juiste “spirit” leverde hem flink wat mensenkennis op. Na enkele jaren maakte Koen de overstap naar het middelgrote accountantskantoor. Naast het opstellen van de jaarrekening en het invullen van de nodige belastingaangiften, leerde hij om naast de ondernemer te staan en werd het geven van financiële en fiscale adviezen een belangrijk onderdeel van zijn werk. Hij gaf daarnaast leiding aan een afdeling van 5 mensen.

Met de jaren groeide het verlangen om een eigen kantoor te starten. In 2005 was de tijd rijp. Omdat Koen geen ingeschreven accountant is, werd het een administratiekantoor. Zijn kennis en ervaring bij accountantskantoren, zowel in de controle-, als in de samenstelpraktijk kon hij heel goed combineren met het adviseren en begeleiden van ondernemers. Al binnen een jaar groeide het kantoor en lukte het Koen niet meer om het kantoor alleen te runnen. Zijn vrouw Annita besloot toen niet alleen privé zijn rechterhand te zijn, maar ook binnen het kantoor een leidinggevende rol op zich te nemen.

Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een kantoor met een brede portefeuille aan ondernemers in het MKB, ZZP-ers en particulieren.

Naast het drukke bestaan als ondernemer is Koen ook de trotse vader van een zoon en dochter uit D.R. Congo. Koen vindt daarnaast nog ontspanning in het wandelen en spelen met Noah, de bruine labrador van hem en zijn vrouw Annita. Het contact met een aantal zeer goede en dierbare vrienden is erg belangrijk in zijn leven.10x10pxwit

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer