• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

foto annita-van-de-kolkIn 2006 besloot Annita mee te gaan werken in het kantoor dat Koen had opgericht. In eerste instantie was zij gericht op een aantal algemene zaken met betrekking tot de organisatie van het kantoor. Maar al snel kwam ook bij haar de interesse om zich verder te ontplooien op het vaktechnische terrein. Zij behaalde haar diploma praktijk diploma boekhouden en richtte zich op het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting voor met name de particulieren. Om zich fiscaal verder te ontwikkelen volgt zij inmiddels de studie voor belastingconsulent.

Samen met Koen heeft zij 2 prachtige kinderen, een zoon en een dochter, uit D.R. Congo. Zij heeft dan ook een druk leven.

In haar schaarse vrije tijd kan zij genieten van een goed boek en is zij actief voor onder meer de kerkelijke gemeente waar zij lid van is. Ook een middagje winkelen kan zij als vrouw waarderen.

 

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer