• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Administratiekantoor K. van de Kolk is hét administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf: een no nonsens kantoor voor de ondernemer. Maar ook de particulier is welkom. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. De ondernemende mens staat centraal.

Bij de start van het kantoor in 2005 heeft oprichter Koen van de Kolk er bewust voor gekozen te werken vanuit christelijke normen en waarden. Ook met de groei van het kantoor in de afgelopen jaren staan onze mensen nog altijd achter deze principes. De speerpunten van onze organisatie zijn:

* Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
* Deskundigheid en professionaliteit
* Betrouwbaarheid en integriteit
* Maatschappelijk betrokken
* Betaalbaar

Persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij u als ondernemer en uw bedrijf is waar wij goed in zijn. U kunt doen waar u goed in bent: ondernemen. Het resultaat is dat wij samen bouwen aan het succes van u als ondernemer en uw onderneming.

Door permanente scholing en contacten middels een netwerk van specialisten zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Uitwisseling van kennis en ervaring met collega kantoren in de omgeving maakt het voor ons mogelijk om flexibel te zijn. Wij maken gebruik van moderne hardware en software. Hiermee kunnen wij maximale efficiency waarborgen.

Administratiekantoor K. van de Kolk staat voor open, eerlijke en transparante dienstverlening. Als ondernemer en particulier mag u erop vertrouwen dat uw financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Wij weten als geen ander dat wij vertrouwelijke informatie hebben over u en uw onderneming. Integriteit is dan vanzelfsprekend; u kunt daar op rekenen!

Niet de prijs van een accountantskantoor, wel de kwaliteit. Veel ondernemers realiseren zich niet dat zij geen geregistreerde accountant nodig hebben voor hun jaarrekening of inkomstenbelasting. Toch wilt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden kwalitatief goed worden verricht.

Verantwoord ondernemen betekent ook maatschappelijk betrokken zijn. Ons kantoor zet zich daarom in voor onder meer lokale verenigingen middels sponsoring. Daarnaast bieden wij ook enkele landelijk opererende instanties en verenigingen belangeloos ondersteuning.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer