• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

22 oktober 2013

Tijdens de Business Dagen Dronten hebben wij op feestelijke wijze onze nieuwe huisstijl gelanceerd.

Deze huisstijl zal vanaf nu geleidelijk aan worden doorgevoerd. Inmiddels worden de voorbereidingen getroffen voor het verwerken van onze nieuwe huisstijl in de website. De verwachting is dat de werkzaamheden hiervoor in de loop van januari gereed zullen zijn.

6 december 2012

Vanaf vandaag zijn wij volwaardig lid van NOAB.

23 november 2012
Alle voorbereidingen voor het lidmaatschap zijn gedaan en wij voldoen inmiddels aan alle strenge eisen voor het lidmaatschap van NOAB.
NOAB heeft in de eerste week van december een bestuursvergadering, waarin over ons lidmaatschap formeel wordt bekrachtigd moet gaan worden. Volgens deze verwachting zijn wij na deze vergadering volwaardig NOAB-lid. 

12 oktober 2012
Ons kantoor is momenteel als aspirant-lid aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).Voor ondernemers en overheid is NOAB een kwaliteitskeurmerk. Een administratie- of belastingadvieskantoor mag pas lid worden als het aan een streng pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, actuele kennis van zaken en laagdrempeligheid. Op korte termijn zullen wij ons definitief lidmaatschap melden in onze nieuwsrubriek.10x10pxwit

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer