• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Ook de startende ondernemer is bij ons welkom. Bij de start van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Vol enthousiasme bent u bezig uw droom te verwezenlijken. Er komt van alles op u af. Met de juiste begeleiding van een enthousiast team naast u maken wij er samen met u een succes van!

Een goede start is het halve werk: met ons maakt u er een compleet werk van!

Als geen ander weten wij dat het starten van een eigen bedrijf veel kosten met zich mee brengt. U wilt deze kosten graag in de hand houden en beperken, waar het kan. Daarom bieden wij startende ondernemers een korting aan van 10% op onze kosten voor de eerste 12 maanden. Mogen wij met u van start gaan? Bel ons dan voor een vrijblijvend gesprek of stuur een e-mailbericht.

Waardebon

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer