• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Heeft u personeel in dienst: dan heeft u te maken met salarisverwerking. Een ingewikkelde, lastige en tijdrovend karwei. CAO eisen, branche regelingen, Arbodienst. Dat vereist een brede deskundigheid die u als ondernemer vaak niet heeft en waar u zich ook niet mee wilt bezig houden. Wij nemen het graag van u over. Daarnaast adviseren wij u over subsidies en kortingen, waarmee u kosten kunt besparen.

Wij maken gebruik van professionele en deskundige loonadviseurs. Periodiek ontvangt u online de loonstroken, aangifte loonheffing en loonjournaalposten. Is er een CAO wijziging op komst? U hoort het op tijd, zodat u tijdig uw personeel kunt informeren.

Kortom wij “ontzorgen” u bij de salarisadministratie.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer