• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Online boekhouden tegen een vast bedrag per maand. U heeft al een abonnement vanaf € 15,= per maand. Het pakket is uit te breiden met diverse modules. Zo kunt u zelf bepalen wat u er mee wilt doen.

Facturen opmaken en versturen, bankafschriften inlezen of uw voorraad bijhouden; het is allemaal mogelijk. 

Spreekt het idee van online boekhouden u aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Ook is het mogelijk een maand lang gratis online boekhouden uit te proberen. Hoe u daar gebruik van kunt maken vertellen wij u graag.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer