• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen. Voor u als ondernemer een onmisbaar instrument bij het nemen van beslissingen. De jaarrekening speelt ook een belangrijke rol voor andere belanghebbenden bij uw bank of een potentiële leverancier waarmee u zaken wilt gaan doen. Het is dan ook van groot belang dat de jaarrekening professioneel is samengesteld en dat aan de geldende wettelijke eisen voldoet.

Bij ons blijft het niet bij de jaarrekening. De jaarcijfers worden in overleg met u besproken. Wij blikken niet alleen terug, maar kijken samen met u naar de toekomst. Waar nodig komen wij met analyses en vergelijk met branchecijfers. Wij zorgen dat u geïnformeerd bent, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor de toekomst.

Ondernemen is vooruit zien….wij gaan voor u uit!

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer