• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er voor u om dat waar te maken. Wij kennen de regels en de valkuilen in belastingland. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot de korte termijn. Ook besparing op de lange termijn krijgt bij ons de nodige aandacht. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij geven u daarnaast een helder en goed advies om het maximale rendement te behalen. Ons motto is: “LEUKER KUNNEN ZIJ HET NIET MAKEN……WIJ WEL!”.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij de aangifte:

* inkomstenbelasting
* omzetbelasting
* vennootschapsbelasting
* loonbelasting
* dividendbelasting
* erf- en schenkbelasting

Belastingadvies

Omdat de wetgeving op het gebied van belastingen steeds weer verandert is advisering bij ons een dynamisch proces. Advieswerk is ook altijd maatwerk; niet de belastingregels zijn bepalend, maar uw persoonlijke situatie is daarbij uitgangspunt en dus vertrekpunt. Zo nodig zullen wij daar ook andere deskundigen bij betrekken. Het gaat tenslotte niet alleen om de fiscale aspecten. Ook juridische en erfrechtelijke kanten kunnen een rol spelen bij een persoonlijk advies op maat.

Als ondernemer vraagt u zich misschien of: is de eenmanszaak nog wel de juiste rechtsvorm voor mijn onderneming? Wanneer moet ik een BV oprichten? Ik wil samenwerken met een compagnon; in welke vorm doe ik dat? Een auto van de zaak of de auto in privé?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen die wij van ondernemers krijgen. Ook in deze zaken denken wij met u mee.

Bezwaar- of beroepsprocedure

Bent u het niet eens met een beslissing van de belastingdienst of met een opgelegde aanslag? Heeft u een bezwaar ingediend en is de uitkomst volgens u niet juist? Ervaart u het als een ongelijke strijd? Onze mensen staan graag met u aan de frontlinie. Bel ons op 0321 74 50 12 of mail naar .

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer