• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.

Als ondernemer wilt u zich bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen! Wij hebben mensen die voor u “in de cijfers duiken”. Onze mensen vertalen de cijfers van uw onderneming in een heldere analyse. Op deze wijze maken wij samen met u de sterke en zwakke plekken in uw financiële bedrijfsvoering zichtbaar. Met uw kennis van het bedrijf en onze expertise op het gebied van administratie en financiën gaan we na hoe u de zwakke plekken kunt omzetten in sterke punten en hoe u de sterke kanten van uw bedrijfsvoering nog verder kunt uitbouwen. Het resultaat is dat wij op die manier meewerken om uw bedrijf nog meer succesvol te maken.

Zet u de eerste stap om er samen een succes van te maken?

Maar ook als uw bedrijf in zwaar is komen te verkeren, zijn wij er voor u. Vanuit de kennis van uw bedrijf en de cijfers gaan wij samen met u op zoek naar de mogelijkheden en kansen om uw bedrijf sterk en slagvaardig te maken.

Bij ons staat u er niet alleen voor. Neemt u onze handreiking aan?

Als ondernemer bepaalt u in welke mate wij u van dienst zijn. Zo kunt u zelf uw administratie bijhouden en verwerken en ons de administratie laten beoordelen of controleren. U kunt er ook voor kiezen een deel van de administratie zelf te verwerken en het andere deel aan ons uit te besteden.

Is het door drukte niet gelukt uw administratie bij te werken? Of zijn er bijzondere ontwikkelingen, waardoor u tijdelijk onze hulp nodig heeft? Dan staan wij voor u klaar om de klus op te pakken. Zo heeft u altijd controle over uw eigen zaken. Met online boekhouden kunnen wij ook op afstand met u meekijken. Kijk voor meer info bij online boekhouden.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer