• Slide 6 Administratie Van De Kolk
  • Slide 5 Administratie Van De Kolk

Administratiekantoor K. van de Kolk is een administratie- en belastingadvieskantoor dat een breed pakket diensten levert aan zowel particulieren als ondernemers op het gebied van financiële, administratieve en fiscale zaken. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten, waarmee wij in staat zijn op alle terreinen op professionele en toch persoonlijke wijze mee te denken en mee te werken een succes van uw onderneming te (blijven) maken.

Ondernemen is vooruit zien. Mogen wij voor u uitgaan?

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

Bel daarvoor met 0321 - 74 50 12 of mail ons. Bij ons staat de deur altijd open.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor K. van de Kolk
Industrieterrein 'Business Zone Delta'
De Gouwe 4-B
8253 PA Dronten

T (0321) 74 50 12
F (0321) 74 50 13
 
KvK: 08131435
BTW-nr: NL817126387B01
Beconnummer: 480861
 
facebook kantoor
twitter kantoor
twitter Koen
 

uw kantoor voor administratie

De financiële administratie vormt een basis voor het inzicht hebben in uw onderneming. Als ondernemer moet u soms snel beslissingen nemen. Het is dan ook van groot belang dat uw administratie goed gevoerd wordt en actueel is.
Lees meer

kennis over accountancy

De financiële administratie is van groot belang bij een goed inzicht in waar u en uw onderneming staan. De jaarrekening is daarbij een adequaat middel om de financiële positie van uw onderneming in kaart te brengen.
Lees meer

helderheid in belastingen

Iedere ondernemer en particulier heeft er mee te maken: belasting betalen. Er zijn verschillende soorten belastingen. Voorbeelden zijn: inkomstenbelasting en omzetbelasting. Omdat u er bij gebaat bent niet te veel belasting te betalen zijn wij er.
Lees meer